Det at fortrække et køn over et andet

Der er nogen der fortrækker at få en dreng eller en pige. Men heldigvis i de fleste tilfælde, så selvom om det ikke er det køn man håbede på, så bliver barnet stadig elsket lige så højt.
Men det kan stadig være, at der er noget køn man ville fortrække på forhånd og det er da også helt i orden. Det er ofte specifikke ting der gør at man ville foretrække det ene køn over det andet, disse grunde er ofte personlige, men der er selvfølgelig nogle stereotyper, som at mænd gerne vil have en dreng så man kan lære ham at bygge, bruge hans hænder og sådan. Eller at kvinder ville foretrække en pige, fordi så har de en lille prinsesse, men disse er stereotyper og det ses da også at mænd ønsker en datter, fordi de gerne vil have deres egen lille prinsesse eller lære hende at bygge med sine hænder.


Men i sidste ende så er det da helt i orden at ønske, og sætte nogle drømme efter et specifikt køn, så længe at hvis det nu skulle blive det modsatte, at man elsker det lige så højt og man ikke bliver bundet af de forhåbninger man havde.