Forskellene mellem drenge og piger

Det er ret åbenlyst at der er forskelle mellem at få en dreng eller en pige. Der er både en stor forskel mellem dreng og pige, men også kæmpe forskelle på dreng til dreng eller pige til pige. Børn er nemlig vidt forskellige og ikke to er ens. Men det, der er det svære er at forudse lige hvad forskellene kunne være, og det er kun tiden der kan vise det.


Dog er der er nogle klassiske forskelle mellem drenge og piger, så som, at piger ofte udvikler sig hurtigere end drenge gør eller at drenge ofte har en tendens til at være lidt vildere i deres leg eller opførelse. Der er også nogle rent biologiske forskelle der spiller ind. Som at piger går i puberteten tidligere end drenge, eller at nogle drenge har svære ved at lære sproglige fag i forhold til piger, mens nogle piger har svært ved matematiske fag, hvor nogle af drengene er stærkere.


Der er også forskel i deres personlighed, men denne forskel kommer ikke kun fordi de er to forskellige køn, men også den generelle opfostring som barnet har været gennem.
Desværre er der en tendens til, at drenge lære virkeligt tidligt at de skal skjule deres følelse, fordi det kan fremstå som en form for svaghed ikke at kunne skjule sine følelser. Dette er desværre noget der hænger fast i vores samfund og skylden derpå kan ikke kun være forældrenes, men man kan som forældre fortælle sin søn at det er okay at være følsom og at vise at man er.