Goder ved drenge

Det er svært at pointere nogle specifikke goder ud ved at få en dreng, fordi det vil variere så meget fra forældre til forældre. Men hvis man ønsker sig lidt en vildbasse, så er en dreng jo det perfekte. Men lige som at drenge kan være vilde og råbende, så kan de også have brug for nusse og kærlighed hos mor eller far. Det handler i det hele taget om hvem man er som forældre og ikke så meget som barnet.


Ja, drenge er oftere vildere end piger, men til gengæld så slipper man for pigefnidder når de bliver lidt ældre. Måske har drenge en tendens til at komme lidt mere til skade end piger, men så er der ikke problemer med makeup og tøjmode. Det er svært at sige lige hvad man præcist leder efter, men at få en dreng er da fantastisk. Når drenge vokser op så ser de ofte op til fx deres far, men ofte har de også en superhelt eller anden figur de synes er sej. 

Hos labelking kan man selv designe eller købe navnelabels, eller mærker, til diverse ting. Såsom til tøjet, så i tilfælde af at jakken bliver væk på farten, så er der stadig navn i. På den måde kan ens lille dreng selv føle sig som en superhelt med de seje navnelabels fra Labelking